KinderWoordDienst 7 juli

door | jul 3, 2024 | Kinderen, Nieuws

Aanstaande zondag komen we voor het laatst dit schooljaar samen met de kinderen voor de KinderWoordDienst. We gaan het hebben over vakantie en afscheid nemen. Samen bereiden we ons voor op het afscheid van diaken Anton Janssen, die ergens anders gaat werken. De viering begint vanwege dat afscheid al om 10.00 uur.

Zondag is de vakantie net begonnen, even tijd voor 6 weken ontspannen. Deze laatste KWD staat in het teken van vakantie en afscheid. We gaan elkaar een aantal weken minder zien. Vinden jullie dat ook jammer? Gelukkig zien we elkaar na de vakantie weer terug. Dat is anders bij diaken Anton. Hij neemt deze zondag afscheid van onze parochie omdat hij ergens anders gaat werken. Komen jullie hem ook mee uitzwaaien? Wij kijken er naar uit om jullie allemaal nog te zien voor de vakantie. Zien we je zondag?

We verzamelen achter in de OLV van Lourdeskerk bij het begin van de viering, om 10.00 uur. Alle kinderen van 4-12 jaar zijn van harte welkom. Na de viering drinken we nog wat en eten wat lekkers in de koffiehoek.

Groetjes, Namens de leiding van de KinderWoordDienst.
Nancy van der Zande

Meer interessante berichten:

Afscheid diaken Anton Janssen

Afscheid diaken Anton Janssen

Zondag 7 juli is er om 10.00 uur een eucharistieviering in de OLV van Lourdeskerk. In en na de viering nemen we afscheid van diaken Anton Janssen. Hij gaat werken in de parochies van Rucphen en Zundert. De overige vieringen dit weekend komen te vervallen.

Lees meer
Nagenieten van de 80ste Maria Ommegang

Nagenieten van de 80ste Maria Ommegang

Zondag 30 juni trok voor de 80ste keer de Maria Ommegang door de straten van Bergen op Zoom. Een intense dag was het, met het thema “Ja, ik wil vrede”, als rode draad. Toeschouwers én deelnemers stonden zo samen stil bij 80 jaar bevrijding. De hele dag was tegelijk een gebed om vrede voor alle plaatsen waar nu oorlog heerst.

Lees meer